Incompany trainingen

Organisatie

Scobe Academy is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in professionele opleidingen op het gebied van planeconomie, WRO/Omgevingswet, vastgoedrecht, maatschappelijk vastgoedduurzame gebiedsontwikkeling en Woningcorporaties. Onze opleiding Planeconomie en Vastgoedrecht is post-hbo geaccrediteerd. Alle cursussen die we aanbieden zijn ook mogelijk als in-company cursus bij jouw organisatie.  

 

Onze klanten

Docenten

Alle docenten van Scobe Academy zijn koplopers in hun vakgebied. Ze zijn op de hoogte van de actualiteit binnen hun vakgebied en nemen de laatste ontwikkelingen mee in hun masterclasses. Bekijk onze docenten pagina en maak kennis met onze bevlogen docenten. 

Incompany maatwerk cursussen

Om ervoor te zorgen dat je de juiste kennis in huis hebt, ondersteunen we jouw organisatie graag met cursussen op maat. Wil jij binnen je bedrijf meerdere mensen tegelijk opleiden? Scobe verzorgt de cursus graag op een locatie naar wens en volledig aangepast op de wensen van jouw bedrijf. Samen met jou kunnen we in kaart brengen wie er moet worden opgeleid en wat de leerdoelen zijn. Wij maken dan een opleidingspakket op maat. Hieronder een beknopt overzicht van enkele trainingen welke wij hebben mogen verzorgen. Uiteraard is alles maatwerk en maken wij complete trainingen voor onze klanten.

Woningcorporaties

Gemeenten

Omgevingsdiensten

Waterschappen