Incompany trainingen

Organisatie

Scobe Academy is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in professionele opleidingen op het gebied van planeconomie, WRO/Omgevingswet, vastgoedrecht, maatschappelijk vastgoed en duurzame gebiedsontwikkeling. Alle cursussen die we aanbieden zijn ook mogelijk als incompany training bij jouw organisatie. Hiervoor zorgen we dat de inhoud volledig wordt aangepast op jouw leerdoel.

Onze klanten

Incompany maatwerk cursussen

Om ervoor te zorgen dat je de juiste kennis in huis hebt, ondersteunen we jouw organisatie graag met trainingen op maat. We koppelen onze kennis en expertise dan aan jouw specifieke leervraag, waardoor er een cursus ontstaat die echt tot de kern komt. 

Docenten

Alle docenten van Scobe Academy zijn koplopers in hun vakgebied. Ze zijn op de hoogte van de actualiteit binnen hun vakgebied en nemen de laatste ontwikkelingen mee in hun masterclasses. De opleidingsgroepen worden bewust klein gehouden. Er is daarom veel interactie met de docent en onderling. Op deze manier bouw je een netwerk op waar je ook na de opleiding profijt van hebt.