Incompany trainingen

Scobe Academy is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in professionele opleidingen op het gebied van planeconomie, WRO/Omgevingswet, vastgoedrecht, maatschappelijk vastgoed, duurzame gebiedsontwikkeling en woningcorporaties. Daarnaast verzorgen we sinds jaar en dag incompanytrainingen voor haar opdrachtgevers. Dit kunnen bestaande opleidingsdagen, aangepast naar de betreffende organisatie met bijbehorende op maat gemaakte casus zijn, maar dikwijls wordt een geheel op maat gemaakt programma ontwikkeld. 

Leerdoelen

Samen met jou brengen we de leerdoelen in kaart. Bij het organiseren van een incompany training wordt gekeken naar de leerbehoefte en het niveau van de medewerkers. Omdat een training vaak (slechts) een dag(deel) behelst, is het noodzakelijk de juiste match in zowel docent(en) als programma te realiseren om tot optimale resultaten te kunnen komen. Middels een of meerdere intakes tussen organisatie, docenten en Scobe worden bovenstaande punten besproken, waarna een offerte volgt. 

Een greep uit onze opdrachtgevers

Klik hier om te zien waar Scobe al eerder incompany traingen heeft georganiseerd.

Strategisch Grondbeleid en Gebiedsontwikkeling nu en onder de Omgevingswet

Scobe heeft in samenwerking met Overwater Grondbeleid Adviesbureau de leergang 'Strategisch Grondbeleid en Gebiedsontwikkeling nu en onder de Omgevingswet' opgezet. Deze leergang wordt als incompany training aangeboden.