MRICS-titel via Scobe Academy

MRICS is een internationaal erkende titel die zowel in Nederland als bij internationale contacten de communicatie in de vastgoedwereld vergemakkelijkt. Je bent dan lid van een vereniging met ca 120.000 leden in 146 landen. Scobe Academy heeft een samenwerking met Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS). Wij zijn aangemerkt als kwalitatief hoogwaardige ‘tweede’ opleiding. Dat betekent dat je RICS-member kunt worden als je vijf jaar relevante werkervaring hebt en de opleiding Planeconomie en Vastgoedrecht hebt gevolgd. Als je al meer dan tien jaar relevante werkervaring hebt kun je bijvoorbeeld ook met de verdiepende opleiding Planeconomie en Vastgoedrecht deze titel halen. Maar er zijn meer mogelijkheden met betrekking tot vrijstelling, vraag ons er gerust naar.

 

Bij Scobe Academy maak je een sterke inhoudelijk opstap naar het RICS-lidmaatschap. Wij stomen je klaar voor de 'senior route' naar het  RICS-lidmaatschap. RICS bevordert het integer en professioneel handelen van haar leden door middel van normen voor opleidingen, beroepsuitoefening en gedragscodes. Deze normen worden gehandhaafd door onafhankelijk tuchtrecht.

Wat heb je aan RICS?

Als je een member bent van RICS mag je de MRICS titel achter je naam plaatsen. Die naam staat voor inhoudelijk en kritisch hoogstaand kennisniveau en ethisch verantwoord handelen. MRICS is een kwaliteitslabel waar de RO- en vastgoedwereld een steeds grotere waarde aan toekent.

Scobe Academy kan je helpen om jouw senior route goed voor te bereiden. Nadat je met goed gevolg je final assessment hebt afgelegd, wordt je verkozen tot Professional Member van de RICS en heb je recht op de titel MRICS achter jouw naam. Geef bij aanvang van de Scobe-opleiding aan of je wilt opgaan voor de MRICS titel en we helpen je op weg.

Meer informatie is ook te vinden op de site van RICS

Mocht je nog vragen over bovenstaande hebben, bel of mail gerust met via info@scobe.nl of 0182-244547. Je kunt natuurlijk ook direct contact met RICS opnemen.

"RICS bevordert en handhaaft de hoogste professionele kwalificaties en standaarden in de ontwikkeling en het beheer van grond, vastgoed, bouw en infrastructuur"