Voor wie?

Scobe Academy richt zich op medewerkers die hun organisatie een stap verder willen helpen met planeconomische en vastgoedjuridische kennis. Kennis die nodig is om op een gedegen wijze gebieden en projecten te ontwikkelen.

Het gaat om medewerkers en managers die vakinhoudelijke kennis willen combineren met een integrale aanpak en overzicht over het gehele proces, met een proactieve houding en ondernemerschap.

Opleidingen voor nieuw talent of carrièreswitcher

Voor nieuw talent en carrièreswitchers biedt Scobe opleidingsprogramma's. Een programma bestaat uit drie delen: specifieke vakinhoudelijke kennis, kennis van de context van een vakgebied en training van de benodigde competenties. De deelnemer combineert zijn opleiding met een baan en wordt op zijn werkplek gecoacht door een interne of externe coach. Deze mix zorgt voor een versnelde ontwikkeling tot planeconoom of vastgoedjurist. Nieuwe medewerkers zijn recent afgestudeerde Hbo'ers of academici of mensen met beperkte werkervaring. Carrièreswitchers hebben ervaring binnen een ander vakgebied en maken een overstap naar planeconomie, vastgoedrecht of parkeermanagement.

Scobe Academy heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van nieuw talent. Wij weten over welke kennis en kunde kandidaten in aanleg moeten beschikken om uit te kunnen groeien tot een succesvolle medewerker. Dit stimuleren wij met praktische oefeningen en learning on the job.

Bomvolle seminars voor de experts en koplopers in het vakgebied

Gebiedsontwikkeling is sterk in beweging. Als gevolg van de crisis op de grond- en vastgoedmarkt oriënteren overheid en marktpartijen zich op een nieuwe rol in de ruimtelijke ordening. De ruimtelijke opgave verandert van grootschalige uitleg naar binnenstedelijke (her-)ontwikkeling en ontwikkelingen op de millimeter. Alle instrumenten moeten uit de kast worden gehaald. De mogelijkheden van wet- en regelgeving, fiscaliteit en taxatie moeten worden benut. Deze en andere ontwikkelingen stellen u voor nieuwe vraagstukken. Om hier een passend antwoord op te geven, is het nodig uw kennis up to date te houden.

Scobe biedt u hiervoor Bomvolle dagen. Dit zijn leerzame, intensieve en inspirerende dagen over specifieke thema's op het gebied van vastgoedrecht, planeconomie en andere specifieke onderwerpen. Geleid en begeleid door de meest ervaren professionals van Nederland.

Topdocenten die je brengen tot de kern van de vraag