Wie zijn wij?

Scobe kent een relatief klein maar zeer enthousiast team. We geloven allemaal in een persoonlijke benadering en voelen het als onze missie om maatwerk te leveren. Hoe kunnen we jou het beste helpen om jouw doelen te bereiken? Daar worden wij blij van!

 

Nico - Programmamanager

Nico is verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen van onze opleidingen en masterclasses. Hij stelt het overkoepelende doel voor het programma vast. Ook beoordeelt hij de examens en praktijkopdrachten.

Inge - Opleidingsmanager

Als opleidingsmanager is Inge verantwoordelijk voor het plannen, aansturen, coördineren en verbeteren van de opleidingen en incompany trainingen. Deze functie verveelt nooit! 

Anneloes - Marketingmanager

Marketing = Anneloes! Zij verzorgt marketingactiviteiten en creëert nieuwe formats voor opleidingen en masterclasses.

Ingrid - Officemanager

Als officemanager is Ingrid onmisbaar. Ze verricht alle administratieve werkzaamheden en ondersteunt Inge en Anneloes in de dagelijkse taken. Ze zorgt er tevens voor dat achter de schermen en tijdens de masterclasses alles soepel verloopt. 

Guyan - Bedrijfsanalist

Guyan draagt zijn steen bij aan Scobe naast zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit. Hij verzamelt en verwerkt data en werkt aan ons CRM systeem. We zijn ontzettend blij met hem! 

Orissa - Werkstudent

Naast haar opleiding Bedrijfskunde aan Hogeschool Rotterdam werkt ze bij Scobe. Ze zorgt voor ondersteuning in allerlei activiteiten binnen het bedrijf. Dit kan gaan van data verzamelen tot marketingactiviteiten. Veelzijdig dus!

Nu weet je precies wie wat bij ons doet. Mail en telefoon beantwoorden doen we allemaal. Graag tot snel bij Scobe!