Wie zijn wij?

Scobe kent een relatief klein maar zeer enthousiast team. We geloven allemaal in een persoonlijke benadering en voelen het als onze missie om maatwerk te leveren. Hoe kunnen we jou het beste helpen om jouw doelen te bereiken? Daar worden wij blij van!

 

Nico - Programmamanager

Nico is verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen van onze opleidingen en masterclasses. Hij stelt het overkoepelende doel voor het programma vast. Ook beoordeelt hij de examens en praktijkopdrachten.

Annelotte – Accountmanager

Met een frisse blik zorgt Annelotte voor het uitbreiden en onderhouden van het netwerk van Scobe, dat een uitstekende bron van nieuwe perspectieven en ideeën voor de opleidingen vormt. De nieuwe informatie gebruikt zij voor advies en ondersteuning van klanten. 

Inge - Opleidingsmanager

Als opleidingsmanager is Inge verantwoordelijk voor het plannen, aansturen, coördineren en verbeteren van de opleidingen en in-company trainingen. Deze functie verveelt nooit! 

Ingrid - Officemanager

Als officemanager is Ingrid onmisbaar. Ze verricht alle administratieve werkzaamheden en ondersteunt Inge en Anneloes in de dagelijkse taken. Ze zorgt er tevens voor dat achter de schermen en tijdens de masterclasses alles soepel verloopt.

Orissa - Werkstudent

Naast haar opleiding Bedrijfskunde aan Hogeschool Rotterdam werkt ze bij Scobe. Ze zorgt voor ondersteuning in allerlei activiteiten binnen het bedrijf. Dit kan gaan van data verzamelen tot marketingactiviteiten. Veelzijdig dus!

Nu weet je precies wie wat bij ons doet. Mail en telefoon beantwoorden doen we allemaal. Graag tot snel bij Scobe!