Wie zijn wij?

Scobe kent een relatief klein maar zeer enthousiast team. We geloven allemaal in een persoonlijke benadering en voelen het als onze missie om maatwerk te leveren. Hoe kunnen we jou het beste helpen om jouw doelen te bereiken? Daar worden wij blij van!

 

Nico - Programmamanager

Nico is verantwoordelijk voor het inhoudelijk aansturen van onze opleidingen en masterclasses. Hij stelt het overkoepelende doel voor het programma vast. Ook beoordeelt hij de examens en praktijkopdrachten.

Diana - Opleidingscoördinator

Als opleidingscoördinator is Diana verantwoordelijk voor het plannen, aansturen, coördineren en verbeteren van de opleidingen en in-company trainingen. Deze functie verveelt nooit! 

Ingrid - Officemanager

Als officemanager is Ingrid onmisbaar. Ze verricht alle administratieve werkzaamheden en ondersteunt Diana en Annelotte in de dagelijkse taken. Ze zorgt er tevens voor dat achter de schermen en tijdens de masterclasses alles soepel verloopt.

Jason - Werkstudent

Ook Jason werkt naast zijn opleiding Medische Informatiekunde bij Scobe. Zijn werkzaamheden als werkstudent zijn voornamelijk gericht op het verzamelen en aanvullen van data.

Nu weet je precies wie wat bij ons doet. Mail en telefoon beantwoorden doen we allemaal. Graag tot snel bij Scobe!