Planeconomie en vastgoedrecht: verdieping

Ben je al enige jaren actief in de wereld van de planeconomie en gebiedsontwikkeling en wil je je  doorontwikkelen in dit vakgebied? Dan is deze kopstudie voor jou. Planeconomen, juristen en zeker projectleiders krijgen in deze opleiding een breed overzicht van en diep inzicht in alle aspecten van het vakgebied. Onderwerpen die er in jouw praktijk toe doen. Je krijgt inzicht in de integratie tussen verschillende vakgebieden. Daarnaast leren de deelnemers hoe zij hun vakinhoudelijke kennis trefzeker kunnen inbrengen. Daartoe wordt onder andere drie casussen uitgewerkt die geënt zijn op de eigen werksituatie. 

Programma 

Het volledige opleidingsprogramma bestaat uit 9 masterclasses van één dag. De opleiding heeft een doorlooptijd van 3 maanden. Voorafgaande aan de colleges krijg je literatuur te lezen en een voorbereidende huiswerkopdracht te maken. De gemiddelde voorbereidingstijd per collegedag is een a twee dagdelen. Gedurende de examentijd en rondom het schrijven van de casussen meer. 

Docenten

Alle docenten van Scobe Academy zijn koplopers in hun vakgebied. Ze brengen de actualiteit van hun vakgebied in 

Profiel deelnemers 

  • Medewerkers van gemeenten, provincies, corporaties, marktpartijen en adviesbureaus die zich bezighouden ruimtelijke/ en gebiedsontwiikkeling.
  • Van de deelnemers aan deze kopstudie wordt verwacht dat ze op basis van hun werkervaring kennis hebben van financiële en juridische aspecten van gebiedsontwikkeling.
  • Het volgen van de basiscursus Planeconomie & Vastgoedrecht voorafgaande aan deze verdiepende kopstudie is een pré.

MRICS-titel

Naast het Scobe diploma kun je kiezen om op te gaan voor de MRICS-titel. Je maakt daarvoor ten behoeve van een assessmentgesprek drie casusbeschrijvingen: beschrijvingen waarin jouw bijdrage en meerwaarde aan het project centraal staan. Wie het assessment met goed gevolg aflegt, krijgt de MRICS-titel

Aanmelden kan hiernaast met de oranje knop

Startdatum 
donderdag 11 januari 2018
Aantal dagen 
9 dagen
Locatie 
Scobe Academy, Stationsplein 9d, Gouda
Investering? 
De investering voor deze opleiding bedraagt € 3.950,- exclusief btw. Indien je voorafgaand de basiscursus hebt gevolgd bedragen de kosten voor deze verdiepingscursus €3.400,-. De kosten voor een eventueel RICS-assessment zijn hierbij inbegrepen. De btw kan verhaald worden op het BCF.
donderdag 11 januari 2018
donderdag 25 januari 2018
donderdag 1 februari 2018
donderdag 8 maart 2018
donderdag 22 maart 2018
donderdag 5 april 2018
donderdag 6 september 2018
donderdag 13 september 2018
donderdag 20 september 2018
donderdag 27 september 2018
donderdag 11 oktober 2018
donderdag 8 november 2018
donderdag 15 november 2018
donderdag 22 november 2018