Opdrachtgevers

De beweging op de arbeidsmarkt neemt weer toe. Ook in de wereld van de gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer. Er is een toenemende behoefte van organisaties aan goede planeconomen en ruimtelijke ordenings- en vastgoedjuristen. Scobe Academy kent de organisaties en heeft kandidaten in portefeuille en kan ze opleiden.

Bent u op zoek naar een nieuwe medewerker die binnen het vakgebied van de gebiedsontwikkeling en/of vastgoedbeheer aan de slag gaat? Scobe Search helpt u zoeken naar de juiste kandidaat.

Vanuit ons brede netwerk zijn er frequent kandidaten beschikbaar voor verschillende gespecialiseerde of juist breder georiënteerde functies. Ook nieuwkomers in het vakgebied komen vaak bij ons terecht op zoek naar een nieuwe baan en kennis van het vakgebied

Welk vakgebied?

Scobe Search richt zich als enige in Nederland specifiek op kandidaten voor het ruimtelijke domein. Onze kracht ligt in ons netwerk van kandidaten met financiële, juridische, fiscale en beleidsmatige kennis binnen het vakgebied. Nieuwkomers en functieswitchers voorzien wij binnen Scobe Academy van een stevige inhoudelijke basis. Daardoor kunnen alle kandidaten als volwaardig (junior) professional bij u aan de slag.

Netwerk

Ons publieke netwerk bestaat uit kandidaten die werkzaam zijn bij vrijwel alle gemeenten, provincies en waterschappen, alsmede planeconomische adviesbureaus en andere adviesbureaus in het domein van de gebiedsontwikkeling. Ook plaatsen we kandidaten bij de grote accountantskantoren, verschillende gerenommeerde advocatenkantoren en juridische adviesbureaus.

Oriëntatie

Ben u zich nog aan het oriënteren op wat voor kandidaat bij uw organisatie past? We denken graag met u mee om het functieprofiel scherp te krijgen en te exploreren in welke richting u kunt gaan zoeken.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen u graag verder.

Bel Bart Bram Spruit (06 51 62 97 37) of mail naar bbspruit@scobe.nl)

Douwe Oosterkamp (gemeente Hoogezand-Sappemeer)

 Ik vond het een hele leuke opleiding en heb geen moment ‘last’ gehad van de reistijd/-afstand, de opleiding was het zeker waard.

Tijdens de opleiding werd door een aantal docenten aangegeven dat de opleiding bedoeld was voor planeconomen. Ik vind dat de opleiding breder geprofileerd kan worden; ik denk dat deze opleiding voor veel projectleiders waardevol kan zijn voor het verkrijgen van een bredere ‘kennisondergrond’. Ik heb hem binnen Midden-Groningen dan ook al bij een aantal collega’s aangeprezen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag