dinsdag 5 november 2019

Scobe Academy aanwezig op Bouwstenen-jaarbijeenkomst

Scobe Academy is op 28 november aanwezig op Bouwstenen-jaarbijeenkomst in Hilversum. Wij gaan tijdens dit evenement graag in gesprek met gemeenten om te peilen wat knelpunten zijn tijdens werkzaamheden, waar de opleidingsbehoefte ligt en wat eventuele leervragen zijn, zodat wij ‘samen aan de slag’ kunnen om het gemeentelijk vastgoed verder te professionaliseren.

Ook zijn wij benieuwd naar de eerste schetsen van de Routekaart maatschappelijk vastgoed, waar de VNG samen met gemeenten momenteel hard aan werkt. Die brengt in beeld hoe de sector op een kosteneffectieve manier de doelstellingen uit het Klimaatakkoord kan halen.

Het is een dag waar bestuurders, managers en professionals rond onderwijs, sport, cultuur, zorg, welzijn en vastgoed elkaar ontmoeten, kennis en ervaring uitwisselen en de Agenda voor 2020 vaststellen. Een dag vol informatie, inspiratie en interessante gasten.

Wil je meer informatie over onze cursus Gemeentelijk vastgoedmanagement? Kijk dan op: https://scobe.nl/opleidingen/cursus-gemeentelijk-vastgoedmanagement

Meer informatie en aanmelden Bouwstenen Jaarbijeenkomst 2019: https://bouwstenen.nl/jaarbijeenkomst

Graag tot 28 november!