Opleiding Planeconomie en Vastgoedrecht van Scobe behaalt post-hbo accreditatie

donderdag 23 juni 2022

Na een jaar hard werken prijkt per heden het logo van CPION bij onze Opleiding Planeconomie en Vastgoedrecht op de website. En dat op het hoogste niveau:
post-hbo.

Dit betekent dat ons hele onderwijssysteem is ingericht op de beste onderwijskundige- en kwaliteitsstandaarden. Hiermee wordt de leeropbrengst gemaximeerd. Onze post-hbo opleiding is gericht op de planeconomische praktijk en bedoeld om invulling te geven aan de financiële en juridische kant van de gebiedsontwikkeling. Wanneer je deelneemt aan de opleiding en deze afrondt met een voldoende voor alle onderdelen, dan ontvang je een door CPION erkend diploma.

In twintig masterclasses worden alle aspecten die voor jouw werkveld van belang zijn, behandeld. De basisvaardigheden omtrent rekenen met gebieds- en grondexploitaties en het publiek- en privaatrecht van gebiedsontwikkeling worden in blok 1 behandeld, waarna we in blok 2 dieper ingaan op de actuele ontwikkelingen van het vakgebied en de vertaalslag maken naar de praktijk.

Je kunt je nog inschrijven voor de Verdieping die op 15 september in ons nieuwe pand van start gaat. Daarnaast beginnen we op 8 november van dit jaar weer met een nieuwe ronde van onze (basis)opleiding. Benieuwd hoe de opleiding wordt ervaren? We hebben Scobe-student Derek gevraagd te vertellen wat hij van Scobe vond.

Wil je meer informatie over onze opleiding Planeconomie en Vastgoedrecht of ben je benieuwd welke masterclasses je nog meer bij Scobe kunt volgen? Bekijk onze website voor meer informatie of bel ons.