Vastgoedbeleid

Nieuwe docent: Leendert Odijk

dinsdag 7 januari 2020

We zijn blij om aan te kondigen dat Leendert Odijk op 16 januari voor het eerst de masterclass 'Nieuwe wetgeving maatschappelijk vastgoed' geeft. Tijdens deze masterclass gaat hij o.a. in op de informatieplicht rondom duurzaamheidsmaatregelen van maatschappelijk vastgoed.

Leendert Odijk is gespecialiseerd in complexe projectmanagement opgaven en procesmatige oplossingen voor (duurzame) verbeterprocessen binnen de (vastgoed) organisatie. Hij is voorloper op het gebied van duurzaamheidsvraagstukken bij gemeentelijke overheden en begeleid gemeenten om hun portefeuilles te verduurzamen. Leendert heeft reeds 15 jaar ervaring in zowel publiek als privaat vastgoed.

Om alvast een idee te krijgen van de masterclass volgende week kun je hier het artikel ‘Duurzaam materiaalgebruik voor klimaatneutraal maatschappelijk vastgoed’ lezen, geschreven door Leendert Odijk, verschenen in september 2019 bij onze kennispartner Bouwstenen voor Sociaal.

Meer informatie en aanmelden voor de masterclass Nieuwe wetgeving maatschappelijk vastgoed op 16 januari a.s.

Meer informatie over de cursus Gemeentelijk vastgoedmanagement vind je hier. Heb je vragen? Bel naar Scobe Academy via 0182 - 244547 of mail ons