Kandidaten

De beweging op de arbeidsmarkt neemt weer toe. Ook in de wereld van de gebiedsontwikkeling en vastgoedbeheer. Er is een toenemende behoefte van organisaties aan goede planeconomen en ruimtelijke ordenings- en vastgoedjuristen. Scobe Academy kent de organisaties en heeft kandidaten in portefeuille en kan ze opleiden.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de wereld van de gebiedsontwikkeling en/of vastgoedbeheer, dan kan Scobe Search je op weg helpen op zoek naar een leuke nieuwe baan.

Voor zowel nieuwkomers in dit vakgebied als carrièreswitchers, hebben wij frequent verschillende posities in portefeuille.

Ben je nieuw in het vakgebied en nieuwsgierig en supergemotiveerd om in de gebiedsontwikkeling aan de slag te gaan? Wij helpen je, naast een baan, aan de juiste kennis waardoor je uitgerust en met een stevige inhoudelijke bagage aan een nieuwe uitdaging kunt beginnen. Veel kandidaten zijn je voorgegaan.

Wat voor werk?

Wij bieden frequent posities aan waarbij je als planeconoom aan de slag kunt. Zowel als financieel georiënteerde planeconoom, als juridische projectleider of als breder inzetbare planeconoom met zowel een financiële basis, als ook een stevige antenne op juridische, fiscale en beleidsvraagstukken.

Netwerk

Ons publieke netwerk bestaat uit vrijwel alle gemeenten, provincies en waterschappen. Daarnaast bedienen we gerenommeerde planeconomische adviesbureaus en andere adviesbureaus in het domein van de gebiedsontwikkeling. Ook plaatsen we kandidaten bij de grote accountantskantoren en verschillende gerenommeerde advocatenkantoren en juridische adviesbureaus.

Oriëntatie

Ben je je nog aan het oriënteren op welke richting je op wilt gaan? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We helpen je graag verder om je gedachten aan te scherpen, op zoek naar jouw nieuwe baan.

Vacature

Beleidsmedewerker Erfpacht, gemeente Leiden

 

Bel Bart Bram Spruit (06 51 62 97 37) of mail naar bbspruit@scobe.nl

Ruud van Marle (gemeente Medemblik)

Heel mooie introductiecursus. Goed voor mensen die zich met hun organisatie aan het oriënteren zijn hoe het vastgoed professioneler aan te gaan pakken. Het geeft een mooi breed perspectief op vastgoed en vastgoedmanagement. Alle facetten komen aan de orde. Ik kan hem zo aanbevelen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag