Winkelhuijzen, mr. H. (Diana)

 
Functie 
Advocaat
Specialisatie 
Huurrecht, milieurecht, ruimtelijk bestuursrecht
Organisatie 
CV 

Diana Winkelhuijzen is in verschillende rechtsgebieden werkzaam:

  • Ruimtelijk bestuursrecht: begeleiding van overheden en ontwikkelaars bij ruimtelijke projecten, adviseren van en het verlenen van bijstand aan overheden, bedrijven en particulieren o.a. over bestemmingsplannen, exploitatieplannen, omgevingsvergunningen, planschade en handhavingszaken;
  • Milieurecht: begeleiding van bedrijven bij de aanvraag van een milieuvergunning en advisering over o.a. het Activiteitenbesluit, de wet Geluidhinder, bodemverontreiniging, afvalstoffenrecht en het verlenen van juridische bijstand op deze gebieden en bij handhavingszaken;
  • Huurrecht: begeleiding van verhuurders, waaronder woningcorporaties en beleggers, en huurders bij de totstandkoming en het opstellen van huurovereenkomsten woonruimte en bedrijfsruimte en de behartiging van de belangen van zowel verhuurders als huurders in huurgeschillen.

 

Ruud van Marle (gemeente Medemblik)

Heel mooie introductiecursus. Goed voor mensen die zich met hun organisatie aan het oriënteren zijn hoe het vastgoed professioneler aan te gaan pakken. Het geeft een mooi breed perspectief op vastgoed en vastgoedmanagement. Alle facetten komen aan de orde. Ik kan hem zo aanbevelen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag