Spil, T. van der (Thijs)

 
Functie 
Senior adviseur bedrijfsvoering en vastgoed
Specialisatie 
Vastgoed informatiesystemen
Organisatie 
CV 

Ik adviseer organisaties in zowel de publieke als de private sector over het zo effectief mogelijk inzetten van de IT in hun bedrijfsvoering. Door bedrijfsvoeringsprocessen end-to-end opnieuw uit te vinden, door te digitaliseren en door overbodige kosten en complexiteit te reduceren.

Organisaties zijn continu bezig om hun bedrijfsvoering te professionaliseren. Maar gaan vaak voorbij aan het feit dat dit een aanzienlijk groter beroep doet op de informatievoorziening en daarmee de inzet van technologie en data. Technologie en data die de ontwikkeling van de organisatie ondersteunen door de business intelligenter te maken en besluitvorming te faciliteren. Ik adviseer organisaties daarbij over de keuzes, inrichting en ontwikkeling van informatiesystemen en de consequenties hiervan voor hun processen, mensen en middelen.

Ruud van Marle (gemeente Medemblik)

Heel mooie introductiecursus. Goed voor mensen die zich met hun organisatie aan het oriënteren zijn hoe het vastgoed professioneler aan te gaan pakken. Het geeft een mooi breed perspectief op vastgoed en vastgoedmanagement. Alle facetten komen aan de orde. Ik kan hem zo aanbevelen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag