Smits, mr. P. (Paula)

 
Functie 
Jurist
Specialisatie 
Assetmanagement, inventariseren en optimaliseren van vastgoedportefeuille, oplossen probleemdossiers
CV 

Samenvatting

Paula Smits (1956) is oprichtster van Smits Projektbegeleiding. De rode draad in haar loopbaan is maatschappelijk vastgoed. Eerst als bedrijfsjurist, accountmanager en propertymanager in de corporatiewereld. Een aanzienlijke periode werkte Paula als vastgoedadviseur en -manager bij een adviesbureau voor de overheid. Bij alles is Paula trouw aan haar Rotterdamse “roots”: nuchter en praktisch, de synergie creëerend in het zakelijke en sociaal- maatschappelijke krachtenveld.

Smitsprojektbegeleiding is opgericht in 2004. Het is een van de weinige partijen die integraal vastgoedmanagement en -advies voor gemeenten biedt. Naast management en advies verzorgt Smitsprojektbegeleiding lezingen en gastcolleges voor studenten aan de Hogeschool van Rotterdam en Euroforum.

Auteur

In 2009 debuteerde Smits met succes als auteur van haar boek Gemeentelijk Vastgoedmanagement. Een samenvatting van het boek is eveneens verschenen in de Duitse taal. De tweede, herziene druk, kwam twee jaar later uit. De derde, geheel herziene, editie is in 2014 verschenen.

Topdocenten die je brengen tot de kern van de vraag

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag