Schuring, S. (Silvester)

 
Functie 
Strategisch Gebiedseconoom
Organisatie 
CV 

Samenvatting

In de afgelopen periode van ruim 10 jaar werkervaring opdoen is mijn passie voor het vak gebiedseconomie alleen maar groter geworden. Ik haal voldoening uit opdrachten die afwijken van wat standaard is: projecten die complex zijn en waarbij structuur moet worden aangebracht, of die een creatieve aanpak vragen; projecten waar maatwerk nodig is. Na de studie Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool van Utrecht heb ik het vak in de praktijk vanaf de basis geleerd. Ik richt mij op strategische advisering, maar altijd vanuit praktische realiseerbaarheid en vanuit vakinhoudelijke deskundigheid. Adviezen moeten concreet en uitvoerbaar zijn. Ik werk door het hele land aan grote en kleine projecten in een premature fase of juist al in uitvoering. Voor gemeenten en hogere overheden, corporaties, projectontwikkelaars, zorginstellingen, adviesbureaus, particulieren, aannemers en samenwerkingsverbanden. Bij sommige projecten ben ik jarenlang betrokken; andere zijn kortlopend. Ik ontwikkel rekenmodellen, richt financiële organisaties in, voer onderhandelingsgesprekken, maak berekeningen en geef presentaties. En in alle gevallen gaat het om samenwerking met mensen.

Bart Gubbels (Provincie Limburg)

De opleiding “Planeconomie en Vastgoedrecht” is intensief en van kwalitatief hoog niveau. De masterclasses worden verzorgd door verschillende professionals met veel inhoudelijke kennis alsook ruime praktijkervaring. Naast de inhoudelijke componenten worden ook veel praktijkvoorbeelden behandeld. Zo komen vraagstukken waar ontwikkelaars en overheden zich mee geconfronteerd zien, tijdens de colleges aan de orde en worden door de groep besproken. Daarbij is ook voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag