Schenk, drs. Maurice

 
Functie 
Senior Manager Advisory Public Sector at Baker Tilly Berk
CV 

Ervaren management consultant publieke sector. Onderwerpen advisering: sturing en verantwoording grondexploitatie, grondbedrijf, vastgoedbedrijf, P&C-cyclus, verslaglegging volgens het BBV, verbetering risicomanagement, control op verbonden partijen.
Baker Tilly Berk is een landelijke organisatie met 18 vestigingen en ruim 700 medewerkers. Wij werken onder meer voor de zorgsector, de overheid en voor het mkb en we hebben een opvallend groot aantal familiebedrijven als klant. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis, zoals Ruimte & Vastgoed, IT advisory, bedrijfsjuridisch advies, corporate finance en detachering van interim finance professionals.

Douwe Oosterkamp (gemeente Hoogezand-Sappemeer)

 Ik vond het een hele leuke opleiding en heb geen moment ‘last’ gehad van de reistijd/-afstand, de opleiding was het zeker waard.

Tijdens de opleiding werd door een aantal docenten aangegeven dat de opleiding bedoeld was voor planeconomen. Ik vind dat de opleiding breder geprofileerd kan worden; ik denk dat deze opleiding voor veel projectleiders waardevol kan zijn voor het verkrijgen van een bredere ‘kennisondergrond’. Ik heb hem binnen Midden-Groningen dan ook al bij een aantal collega’s aangeprezen.