Schenk, drs. Maurice

 
Functie 
Senior Manager Advisory Public Sector at Baker Tilly Berk
CV 

Ervaren management consultant publieke sector. Onderwerpen advisering: sturing en verantwoording grondexploitatie, grondbedrijf, vastgoedbedrijf, P&C-cyclus, verslaglegging volgens het BBV, verbetering risicomanagement, control op verbonden partijen.
Baker Tilly Berk is een landelijke organisatie met 18 vestigingen en ruim 700 medewerkers. Wij werken onder meer voor de zorgsector, de overheid en voor het mkb en we hebben een opvallend groot aantal familiebedrijven als klant. Onze kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies, waar nodig aangevuld met specialistische kennis, zoals Ruimte & Vastgoed, IT advisory, bedrijfsjuridisch advies, corporate finance en detachering van interim finance professionals.

Bart Gubbels (Provincie Limburg)

De opleiding “Planeconomie en Vastgoedrecht” is intensief en van kwalitatief hoog niveau. De masterclasses worden verzorgd door verschillende professionals met veel inhoudelijke kennis alsook ruime praktijkervaring. Naast de inhoudelijke componenten worden ook veel praktijkvoorbeelden behandeld. Zo komen vraagstukken waar ontwikkelaars en overheden zich mee geconfronteerd zien, tijdens de colleges aan de orde en worden door de groep besproken. Daarbij is ook voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen.