Tichelaar, mr. S.G. (Simon)

 
Functie 
Advocaat
Specialisatie 
Aanbestedingsrecht, staatssteunrecht, bestuursrecht
CV 

Simon Tichelaar (1983) is in 2009 afgestudeerd in het internationaal, Europees en civiel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 2009 is hij zij loopbaan begonnen bij Trip Advocaten & Notarissen in Groningen. Sinds februari 2013 is Simon als advocaat-medewerker verbonden aan Straatman Koster advocaten. Vanaf het begin van zijn loopbaan heeft Simon zich gespecialiseerd in het (Europese) aanbestedingsrecht, staatssteunrecht en het bestuursrecht. Hij adviseert en procedeert op deze gebieden en treedt zowel op voor overheidsinstanties als voor private partijen. Simon is lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht en publiceert op regelmatige basis. Daarnaast heeft Simon regelmatig (in-house) cursussen en spreekt hij op congressen.

Ruud van Marle (gemeente Medemblik)

Heel mooie introductiecursus. Goed voor mensen die zich met hun organisatie aan het oriënteren zijn hoe het vastgoed professioneler aan te gaan pakken. Het geeft een mooi breed perspectief op vastgoed en vastgoedmanagement. Alle facetten komen aan de orde. Ik kan hem zo aanbevelen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag