Lagendijk, mr. C.R.V. (Caroline)

 
Functie 
Advocaat
Specialisatie 
Aanbestedingsrecht, staatssteunrecht
CV 

Caroline Lagendijk (1981) is in 2007 afgestudeerd in het internationaal, Europees en civiel recht aan de Rijksuniversiteit Leiden. Van januari 2008 tot september 2011 werkte zij bij Van Benthem & Keulen advocaten en notariaat te Utrecht. Sinds oktober 2011 is Caroline als advocaat-medewerker verbonden aan Straatman Koster advocaten. Al tijdens haar studie heeft Caroline een bijzondere interesse in het aanbestedingsrecht en het mededingingsrecht, waaronder het staatssteunrecht. Vanaf het begin van haar loopbaan specialiseert zij zich in deze rechtsgebieden. Caroline adviseert en procedeert op deze rechtsgebieden. Zij treedt daarbij zowel op voor overheidsinstanties als voor private partijen. Caroline is lid van de Nederlandse Vereniging voor Aanbestedingsrecht en de Vereniging voor Mededingingsrecht.

Caroline is redactiesecretaris van het Tijdschrift Aanbestedingsrecht (TA) en zij publiceert op regelmatige basis. Daarnaast geeft Caroline regelmatig (in-house) cursussen en spreekt zij op congressen.

Douwe Oosterkamp (gemeente Hoogezand-Sappemeer)

 Ik vond het een hele leuke opleiding en heb geen moment ‘last’ gehad van de reistijd/-afstand, de opleiding was het zeker waard.

Tijdens de opleiding werd door een aantal docenten aangegeven dat de opleiding bedoeld was voor planeconomen. Ik vind dat de opleiding breder geprofileerd kan worden; ik denk dat deze opleiding voor veel projectleiders waardevol kan zijn voor het verkrijgen van een bredere ‘kennisondergrond’. Ik heb hem binnen Midden-Groningen dan ook al bij een aantal collega’s aangeprezen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag