Kruit, ing. J. (Jeroen) van der

 
Functie 
Sr. planeconoom
Specialisatie 
Planeconomie
CV 

Jeroen van der Kruit studeerde Ruimtelijke Ordening en Planologie (ROP) aan de Hogeschool van Utrecht, met als specialisatie planeconomie. Daarna heeft hij als adviseur 15 jaar bij Metafoor Ruimtelijke Ontwikkeling gewerkt. 
Namens Metafoor werkte hij bij diverse opdrachtgevers. Als adviseur planeconomie en grondbeleid meestal voor gemeentelijke grondbedrijven (waaronder bijvoorbeeld Amsterdam en Apeldoorn) maar ook af en toe voor een projectontwikkelaar. Momenteel werkt hij als planeconoom bij de gemeente Utrecht.
Sinds 2004 is hij als docent planeconomie en grondbeleid verbonden aan de  Bestuursacademie Nederland. Daarnaast werkte hij als coach, extern onderzoeker mee aan enkele rekenkameronderzoeken en geeft hij cursussen aan rekenkamers en gemeenteraden.

Zijn sterke kanten zijn een goede luistervaardigheid, groot inlevingsvermogen, snelle analyse en strategisch advies.

Topdocenten die je brengen tot de kern van de vraag

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag