Krabbe, Frank

 
Functie 
Gebiedseconoom
Specialisatie 
Financieel ruimtelijke vraagstukken
Organisatie 
CV 

"Wie het geheel niet ziet, ziet het geheel niet!" De kracht van Frank is om financieel ruimtelijke vraagstukken integraal te benaderen waarbij de verbanden en gevoeligheden op de grond-, opstal- en vastgoedexploitaties zichtbaar worden. Frank is een ervaren gebiedseconoom die veel ervaring heeft met financieel ruimtelijke vraagstukken waarbij de exploitatie van grond en vastgoed een prominente rol vervullen. Frank is communicatief vaardig en heeft ruime ervaring en kennis van de publieke sector en politiek bestuurlijk gevoelige omgevingen. Frank is een teamplayer en werkt graag samen met opdrachtgevers aan de beste oplossing voor een ruimtelijke opgave.

Ruud van Marle (gemeente Medemblik)

Heel mooie introductiecursus. Goed voor mensen die zich met hun organisatie aan het oriënteren zijn hoe het vastgoed professioneler aan te gaan pakken. Het geeft een mooi breed perspectief op vastgoed en vastgoedmanagement. Alle facetten komen aan de orde. Ik kan hem zo aanbevelen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag