Harkes, ir. N.C. (Nico)

 
Functie 
Directeur Next Vastgoed
Specialisatie 
Werkzaam op het snijvlak van vastgoedeconomie, fiscaliteiten en vastgoedjuridica
CV 

Nico Harkes is na zijn opleiding als stedenbouwkundige in Delft aan diezelfde Universiteit gaan werken. Dat heeft hij gedaan als docent grondeconomie. Daarbij heeft hij ook een groot aantal jaren financiële rekenkunde aan de Hogeschool van Utrecht gedoceerd.

Na de universiteit is hij gaan werken als vestigingsmanager bij PAS BV in Houten, een adviesbureau op het gebied van planeconomie en gebiedsontwikkeling. Nico heeft de vestiging tot ontwikkeling gebracht.

In 2000 is hij overgestapt naar het toenmalige Kolpron Consultants, het huidige ECORYS. Nico was inhoudelijk verantwoordelijk voor de businessunit Vastgoed Economie en daarnaast als commercieel directeur/managing partner verantwoordelijk voor de gehele aansturing van de Divisie Vastgoed.

In 2008 heeft hij NEXT Vastgoed opgericht. Een bureau gericht op planeconomie, vastgoedjuridica, risicoanalyse en taxaties. NEXT is vooral gericht op innovatie. NEXT Vastgoed is de zusterorganisatie van Scobe.

Zijn specialiteiten zijn:

  • oplossen van complexe problemen
  • bedenker van quickwins
  • sterk analytisch vermogen
  • bestuurlijke sensitiviteit

Ook heeft hij een groot aantal publicaties op zijn naam staan.

Topdocenten die je brengen tot de kern van de vraag

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag