Engelberts, Maarten

 
Functie 
Eigenaar Juriplan Advies
Specialisatie 
Omgevingsrecht
CV 

Maarten heeft diverse advieswerkzaamheden verricht naast zijn werk bij gemeenten. Van juni 2012 tot en met oktober 2017 was Maarten werkzaam bij de programmadirectie Eenvoudig Beter van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Daar heeft hij meegewerkt aan de stelselherziening omgevingsrecht. 

Vanaf november 2017 richt Maarten zich volledig op Juriplan Advies. Maarten adviseert op het brede terrein van het omgevingsrecht.

Topdocenten die je brengen tot de kern van de vraag

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag