Ebbelinghaus RBA, drs. P.P. (Peter)

 
Functie 
Partner Amwoco BV
Specialisatie 
Vastgoed beleggingen en financiering, asset management en treasury
CV 

Peter Ebbelinghaus is momenteel als partner verbonden aan Amwoco BV, een adviesbureau dat zich richt op asset management voor woningcorporaties en op marktwaardering van corporatie vastgoed.

Daar voor was hij 7 jaar directeur portefeuille en asset management bij Ymere. Voor zijn corporatietijd was hij in diverse management en directie functies werkzaam op het gebied van vastgoed, treasury en financiering bij bedrijven als ING, Ahold, Achmea en Rodamco.

Naast zijn professionele carrière is Peter actief als gastdocent voor diverse onderwijsinstituten en een veel gevraagd spreker op seminars en congressen. Zijn docentenervaring heeft hij opgedaan bij opleidingen als SPD en NIMA A en B. De laatste jaren is Peter als gastdocent verbonden aan verschillende onderwijsinstituten, o.a. de TU Delft.

Een perfecte combinatie van kennis en vaardigheden

De opleiding “Planeconomie en Vastgoedrecht” is intensief en van kwalitatief hoog niveau. De masterclasses worden verzorgd door verschillende professionals met veel inhoudelijke kennis alsook ruime praktijkervaring. Naast de inhoudelijke componenten worden ook veel praktijkvoorbeelden behandeld. Zo komen vraagstukken waar ontwikkelaars en overheden zich mee geconfronteerd zien, tijdens de colleges aan de orde en worden door de groep besproken. Daarbij is ook voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag