Crul, drs. R.A. (Robbert)

 
Functie 
Project manager
Specialisatie 
bodemgerelateerde projecten
Organisatie 
CV 

Robbert is een ervaren, vakbekwame en doortastende projectleider / projectmanager, die met veel plezier leiding geeft aan projectteams van wisselende omvang en samenstelling. Hij is sterk in het opereren in grootschalige en complexe bodemgerelateerde projecten. Sinds 2008 heeft hij zich verder verbreed en is hij als projectmanager verantwoordelijk voor onder andere de herontwikkeling van een grootschalig plangebied te Leiderdorp en het begeleiden van het proces om te komen tot de overdracht van een gesloten stortplaats op de Maasvlakte aan de provincie.

Robbert verzorgt als cursusleider bodemgerelateerde opleidingen bij onder andere de BodemBreedAcademie en Scobe Academy en interne opleidingen bij Grontmij. Hij heeft diverse publicaties op zijn vakgebied op zijn naam staan.

- 1999 – heden       Projectmanager, Grontmij Nederland B.V.
- 1992 – 1999         Projectleider bodem, SIGHT adviesbureau
- 1986 – 1992         Studie Fysische geografie, specialisatie milieu-geografie (Rijksuniversiteit Utrecht)

Een perfecte combinatie van kennis en vaardigheden

De opleiding “Planeconomie en Vastgoedrecht” is intensief en van kwalitatief hoog niveau. De masterclasses worden verzorgd door verschillende professionals met veel inhoudelijke kennis alsook ruime praktijkervaring. Naast de inhoudelijke componenten worden ook veel praktijkvoorbeelden behandeld. Zo komen vraagstukken waar ontwikkelaars en overheden zich mee geconfronteerd zien, tijdens de colleges aan de orde en worden door de groep besproken. Daarbij is ook voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag