Bekkering, Robert-Jan

 
Functie 
Directeur
Specialisatie 
Woningmarktconsultancy
Organisatie 
CV 

Robert-Jan Bekkering is als ondernemer altijd bezig met marketing en innovatietrajecten. Hij is woningmarktadviseur voor professionele partijen als projectontwikkelaars, aannemers, woningbouwcorporaties en (semi)overheden. Tevens is hij spreker voor diverse woningmarktgerelateerde groepen.
Sinds mei 2010 is hij betrokken bij de strategische samenwerking met vb&t makelaardij. Robert-Jan vervult de functie directeur makelaardij met als doel de beide organisaties met ieder hun eigen krachten en identiteit te laten aansluiten bij de veranderde woningmarkt.

Topdocenten die je brengen tot de kern van de vraag

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag