Ruiter, Gert Jan de

 
Functie 
Director Tax at Deloitte Belastingadviseurs B.V.
Specialisatie 
Specialties: Belastingplicht stichtingen/verenigingen. Fiscale problematiek woningcorporaties. Due diligence. Begeleiding aan- en verkoop vastgoed; structurering samenwerkingsverbanden. Financieringsvraagstukken (rente-aftrek)
Organisatie 
CV 

Belastingadviseur, gespecialiseerd in de vennootschapsbelastingheffing binnen de (semi-)publieke sector en de fiscaliteit rondom onroerende zaken.

Specialties: Belastingplicht stichtingen/verenigingen.
Fiscale problematiek woningcorporaties.
Due diligence.
Begeleiding aan- en verkoop vastgoed; structurering samenwerkingsverbanden.
Financieringsvraagstukken (rente-aftrek).
Begeleiding belastingcontrole.
Voeren fiscale procedures.

Ik treed regelmatig op als (gast)docent en spreker op seminars ten aanzien van met name onderwerpen als vennootschapsbelastingplicht, fiscale winstbepaling in relatie tot vastgoed en financieringsvraagstukken.

Een perfecte combinatie van kennis en vaardigheden

De opleiding “Planeconomie en Vastgoedrecht” is intensief en van kwalitatief hoog niveau. De masterclasses worden verzorgd door verschillende professionals met veel inhoudelijke kennis alsook ruime praktijkervaring. Naast de inhoudelijke componenten worden ook veel praktijkvoorbeelden behandeld. Zo komen vraagstukken waar ontwikkelaars en overheden zich mee geconfronteerd zien, tijdens de colleges aan de orde en worden door de groep besproken. Daarbij is ook voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag