Grunberg, drs. L. (Leo)

 
Functie 
Planoloog
Specialisatie 
leegstand
Organisatie 
CV 

Drs Leo Grunberg is afgestudeerd planoloog-demograaf aan de Universiteit van Amsterdam en heeft in de afgelopen 25 jaar ruime ervaring opgebouwd in het werken aan stedelijke vraagstukken. In 1986 begon hij zijn loopbaan als sociaal-wetenschappelijk medewerker bij de Dienst Ruimtelijke Ordening van de gemeente Haarlemmermeer. Vervolgens is hij adviseur geweest bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf, projectmanager bij de gemeente Utrecht, binnenstadsmanager bij de gemeente Eindhoven en thans twaalf jaar senior projectmanager en MT-lid binnen Polyground. Per 1 mei 2013 is Leo Grunberg directeur-eigenaar van Projectmanagementbureau Plan22, dat zich toelegt op centrummanagement, city- en centrummarketing, veilig ondernemen en distributie-planologie.

De kennisvelden die hij beheerst zijn ruimtelijke ordening, parkmanagement, centrum- en straatmanagement, vastgoed, bestuurskunde, veiligheid en openbare orde, detailhandel, horeca, evenementen, lokaal bestuur, demografie en citymarketing/stadspromotie. In het verleden heeft hij diverse artikelen geschreven over actualiteiten in het vakgebied en gastcolleges verzorgd op Universiteiten en Hogescholen.

Leo heeft zich in de steden en gemeenten Eindhoven, Almere, Tilburg, Utrecht, Hilvarenbeek, Geldrop-Mierlo, Schijndel, Rijswijk, Rotterdam en Amersfoort verdienstelijk gemaakt als centrummanager, straatmanager of adviseur van lokale partijen. In de gemeente Haarlemmermeer en Utrecht is hij actief betrokken geweest bij de opzet van parkmanagement in kantorengebieden en op bedrijventerreinen.

Bart Gubbels (Provincie Limburg)

De opleiding “Planeconomie en Vastgoedrecht” is intensief en van kwalitatief hoog niveau. De masterclasses worden verzorgd door verschillende professionals met veel inhoudelijke kennis alsook ruime praktijkervaring. Naast de inhoudelijke componenten worden ook veel praktijkvoorbeelden behandeld. Zo komen vraagstukken waar ontwikkelaars en overheden zich mee geconfronteerd zien, tijdens de colleges aan de orde en worden door de groep besproken. Daarbij is ook voldoende ruimte om eigen casussen in te brengen.

Nieuw talent

Scobe Academy ontwikkelt nieuw talent in de rol van planeconoom en vastgoedjurist. De combinatie van werken en leren, zorgt ervoor dat zij snel de juiste kennis en competenties kunnen inzetten. De opleidingsprogramma's zijn bedoeld voor Hbo'ers en academici met interesse in ruimtelijke ontwikkeling/vastgoed. Deelnemers hebben hun opleiding recent afgerond of hebben al enige werkervaring. De programma's zijn ook bedoeld voor carrièreswitchers.

stel je vraag

Bijscholing

Het werkveld van planeconomen en vastgoedjuristen is sterk in beweging. Scobe Academy biedt u de mogelijkheid om uw kennis actueel te houden door het volgen van een in company workshop of een praktijkgerichte masterclass. Kijk bij ons aanbod masterclasses, in company trainingen of mail uw specifieke vraag.

stel je vraag

Carrièreswitch

Scobe Academy stelt u in staat op een effectieve en snelle manier kennis en vaardigheden eigen te maken op het gebied van planeconomie, vastgoedjuridica. Bekijk onze opleidingen of stel uw specifieke opleidingsvraag.

stel je vraag